Vuosi 2019

Ollaan jo puolessa välissä tätä vuotta ja koulutuksia on käyty taas innolla.

  • Jutta ja Ella osallistuivat alkuvuodesta Suomen Ratsastusterapeuttien talvipäiville ja Kuntoutusyrittäjien kaksipäiväiseen Fysioterapia 2019 tapahtumaan Aulangolla.
  • Jutta aloitti uuden Moving Body koulutuksen, joka paneutuu tuki-ja liikuntaelimistön vaivoista kärsivän asiakkaan kokonaisvaltaiseen tutkimiseen ja terapiaan. Pääkouluttajana Merja Soanjärvi, ft, OMT, pilatesohjaaja. Koulutus jatkuu aina vuoden loppuun asti.
  • Hannu osallistui SOMTYn juhjakongressiin 23.-24.8 Helsingissä, jossa oli kattava kansainvälinen luennoitsijajoukko.

Kanta-palvelu

Olemme liittyneet Kelan Kanta-palveluun 14.6.2018.

Kaikki uudet hoitojaksot ja asiakkaat kirjautuvat Kantaan ja asiakkaan suostumuksella ovat siellä nähtävissä myös muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Kerromme lisää ja saat halutessasi myös kirjallisen esitteen Kanta-palveluista!

 

Lisätietoja löydät myös netistä  https://www.kanta.fi/mita-kanta-palvelut-ovat

 

Vuosi 2018

Pakkaset paukkuu ja kelit suosii! Hyvää alkanutta vuotta 2018.

Vuosi on alkanut työntäyteisesti, Jutta ja Hannu tekevät fysioterapiaa ja Ella ratsastusterapiaa ja eläinfysioterapiaa.

Koulutusten osalta Hannulla on menossa faskia manipulaatio opinnot ( taso I suoritettu) ja Jutta kävi kertaamasssa helmikuun alussa viime vuonna käytyjä oppejaan Fysin koulutuksessa.

Tulossa fysioterapia-päivät, jonne meiltä lähtee tänä vuonna Ella edustamaan laitosta ja kuulemaan uusinta tietoa PÄÄn alueen hoidoista.

 

Koulutusten vuosi 2017

Kuluneen vuoden aikana on laitoksen fysioterapeutit kouluttautuneet aktiivisesti.

Kevään aikana Jutta on suorittanut Kipufysioterapian koulutuskokonaisuuden, osallistunut Fysioterapia 2017 (aiheena yläraaja)- päiville, käynyt Fysi ry:n Liikkuva lapsi ja nuori koulutuksen sekä suorittanut Jarmo Ahosen faskiakoulutus kokonaisuuden.

Syksyllä opiskeltiin lisää faskiasta Ahosen, Luomalan ja Philmanin kanssa  ja myös saatiin hyvä pintaraapaisu spiraalistabilaatiosta tehokkaana harjoittelumetodina. Perehtyminen jatkuu ensi vuonna.

Hannu on päivittänyt osaamistaan aktiivisesti mm. urheilufysioterapian suhteen ja aloittanut syksyllä Somtyn Faskia manipulaatio koulutuksen.

Ensi vuonna opiskelut jatkuvat 😉