Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Fysioterapeutti tekee alkuhaastattelun ja tutkimisen jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman. Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää  ihmisen toiminta- ja liikuntakykyä ohjauksen, harjoittelun ja manuaalisen terapian keinoin.

Kivun hoito

Fysikaalisia hoitoja käytetään fysioterapiassa kivun lievittämiseen, aineenvaihdunnan parantamiseen, pehmytkudoksen venyvyden sekä rentouden lisäämiseen. Tehokkaita kivun lievitys keinoja on manuaalisen käsittelyn ohjella akupunktio ja laser. Lisäksi myös kinesioteippauksella on mahdollista saada kipua lievittävä vaikutus.

Kroonista kipua hoidetaan myös tarvittaessa peiliterapian ja erilaista hahmotusharjoitusten avulla. Kivun lievitys, toimintakyvyn ylläpysyminen ja rentoutuminen ovat kroonisen kivun hoidon lähtökohtia. Myös itse pystyy vaikuttamaan kivun hallintaan https://www.youtube.com/watch?v=pWY-_rq4k-A

 

Hoitomuodot:

  • Manuaalinen käsittely
  • Lämpöhoidot voidaan jakaa sekä pinta- että syvälämpöihin. Käytettävissä olevia pintalämpöhoitoja ovat lämpöpakkaukset, infrapunahoito.
  • Huippukylmähoito kivun, turvotuksen, tulehduksen lievitykseen. Sopii akuutteihin vammoihin, palautumiseen ja kroonisen kivun lievittymiseen. Aktivoi kehon luonnollisia paranemismekanismeja.
  • Sähköhoitoja käytetään sekä kivunlievitykseen että hermo-lihas-kudosten aktivointiin. Käytössä olevia sähköhoitoja ovat transkutaanien hermostimulaatio (TNS)
  • Akupunktio
  • Kinesioteippaus muun terapian ohjella ohjaamaan, tukemaan ja aktivoimaan
  • Laser-kipuhoito lievittämään kipua, vilkastuttamaan paranemisprosesseja vaikuttaen verenkiertoa vilkastuttaen.
  • +mahdollisuus myös erikoisosaajien konsultaatioihin.

Erityisosaaminen:

Mikäli olet kiinnostunut alla olevista terapiamuodoista, ota yhteyttä suoraan asianosaisiin.

Krooninen kipu, akupunktio, faskia, huippukylmä- Jutta Tuori

OMT-terapia, akupunktio, urheilufysioterapia, faskia manipulaatio – Hannu Lehtimäki

Lymfaterapia- Soile Kopsa

Ratsastusterapia- Ella ja Jutta Tuori

Eläinfysioterapia- Ella Tuori